2012-09-20 09:51:34• hírek • Póti Orsolya

Baba-mama klub jövő héten is!

Jövő héten is érdekes előadással várja az anyukákat, kismamákat a Szatmári Baba-mama Klub. A keddi találkozó témája beszédfejlődés lesz.

A gyermek beszédének kialakulását nagymértékben befolyásolja a környezet tudatos nevelő munkája, a megfelelő beszédpélda és a felnőttekkel való kommunikáció. Ugyanis ebben az időszakba a legerőteljesebb az utánzási reflex.

A helyes beszéd kialakulását több probléma, betegség is gátolhatja. Ilyen az elhúzódó vagy gyakran visszatérő fülbetegség, a hallássérülés, vagy az idegrendszeri fejlődési zavar. A szülő számára figyelmeztetést jelenthet a gagyogás elmaradása, késése és a szopási-nyelési rendellenség. Ilyen esetekben ajánlott logopédushoz fordulni, hogy elősegítse a gyermek beszédfejlődését.

A Baba-mama klub szeptember 25-i találkozója keretében a téma kapcsán Tóth Emese pszichológus, logopédus tart előadást, aki minden érdeklődő anyukát szakszerű és hasznos tanácsokkal lát el.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt kedden, délután 17 órától a klub új helyszínén, a Korall Klinika 3. emeleti 301-es termében. A babakocsival érkezőknek rendelkezésükre áll a recepció melletti rendelő, vagy az emeletre jutást lift biztosítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: